Cicles Formatius

Accés Cicles Formatius de Grau Superior

La formación professional s'estructura en cicles formatius de grau mitjà i en cicles formatius de grau superior, els quals permeten obtenir els títols de tècnic/a i tècnic/a superior.
Per accedir-hi cal tenir el títol de graduat/ada en educación secundària obligatòria ( per als cicles de grau mitjà) o el títol de batxillerat ( per als dicles de grau superior) o un equivalent a efectes acadèmics.
Una altra via d'accés als Cicles formatius de grau superior es tenir superat el Curs per a la Incorporació als Cicles de Grau Superior ( CAS). 
També s'hi pot accedir sense tenir els requisits academics anteriors si se supera una prova d'accés ( els més grans de 17 anys, al grau mitjà, i els més grans de 19 anys, al grau superior, o els de 18 si tenen un títol de tècnic/a relacionat amb l'especialitat).


Trobareu tota la informació que necessiteu clicant sobre el logo del web del Departament d'Ensenyament. 


La web del Departament ja ha actualitzat el calendari de matrícula a les proves. El termini d'inscripció és del 20 de març fins al 29 de març de 2017.

Si voleu saber-ne més cliqueu sobre l'enllaç de sotaAquí també teniu una presentació sobre les proves d'accés als Cicles Formatius de grau mitja. 


No comments:

Post a Comment