Treball de Recerca

Llibre d'estil del Treball de Recerca 2016-18

Ja podeu descarregar-vos el llibre d'estil amb les informacions i instruccions de la promoció 2016-18.Dates de seguimen TDR 2016-18 

Consells per a la recerca


Ara que ja esteu a 1r de batxillerat, un cop acabada la primera avaluació i acostant-se el final de desembre, s'ha de prendre una decisió molt important: el treball de recerca. Important perquè durant més de 9 mesos estareu pensant, desenvolupant, buscant informació, editant, recopilant dades, entrevistant a gent, contrastant fonts  entre d'altres moltes activitats per tal d'asolir els objectius de la vostra recerca. 

Segurament tindreu un munt de dubtes, particularment sobre l'elecció del tema. És molt fàcil triar , però ¿és tant fàcil desenvolupar tot un marc teòric i pràctic de forma acurada i metòdica sobre el tema que m'agrada? 
Altrament, un cop tinc clar el meu tema ¿què poso al primer guió? ¿on trobo les fonts d'informació? ,¿Internet? , ¿Son totes les webs fiables?,  ¿Quins arxius físics puc consultar? ¿On son? ¿ Com faig la part pràctica? ... 
La llista de preguntes i dubtes posiblemente seria extensíssima però seguint una metodología adequada i una sèrie de consells bàsics es poden trobar respostes a cadascuna de les preguntes que us pugeu plantejar. 

Així doncs, per tal de facilitar-vos la tasca d'elecció del vostre treball de recerca us deixem una sèrie de matèrials realizats pel professsor Albert Piñero en què us dona consells molt útils no només de com triar el vostre tema sino també de com superar els obstacles que us pugueu trobar durant les diferents fases d'elaboració del vostre treball de recerca. 
No comments:

Post a Comment